Elk potje Sjokie wordt met veel liefde ambachtelijk bereid. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg, daarom wordt er ook uitsluitend met de lekkerste Belgische chocolade gewerkt. 

Omdat we met verse ingrediënten werken, bewaar je de chocopasta in de koelkast. Vanuit de koelkast rechtstreeks op je boterham, want de pasta is koelkastsmeerbaar. Houdbaarheid is ongeveer 2 maanden. De ervaring leert echter dat het potje tegen dan allang op is 😉

Ontdek hieronder het assortiment

Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een mail (zie contact)

                                                  

                                                  

                               

 

Reactie plaatsen

Reacties

Lindsay
2 jaar geleden

Deze namiddag op de boerenmarkt in Mariakerke chocomousse en choco met gezouten karamel gekocht. We zijn nu al fan! Tot de volgende keer!

cyriel.bekaert
3 jaar geleden

vandaag op de markt in blankenberge suikervrije choco gekocht bij de kaaswagen van manil. is heerlijke choco niet te vergelijken met andere suikervrije choco zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik deze choco gekocht heb mmmm.

leen
3 jaar geleden

ik ben helemaal fan van de choco met gezouten karamel. wat een heerlijke choco... njamnjam

Katrien en gezin
3 jaar geleden

Super lekkere choco . Razend snel op . Alle choco ‘s vallen in de smaak . En zeker voor herhaling vatbaar.

De Wispelaere chantal
3 jaar geleden

Supergoeie choco met enige combinatie van smaken . Met een super zacht smaakpallet voor de tong . Voor de fijnproevers onder ons .

eveline
3 jaar geleden

hmmmmm heerlijk en lekker lokaal gemaakt door een super madam.....de pot haalt hier amper de frigo....de glazen pot kan hier niet aan tippen zenne

Verzendingskosten in België en Nederland: 7€